Başkan Hülya Eroğlu’ndan Polis Haftası’nda Çıkış: “Polisimizin Kutlayacak Hali Kalmadı”

Zafer Partisi Düzce İl Başkanı Hülya Eroğlu, Polis Haftası mesajında Emniyet Teşkilatı’nın sorunlarına dikkat çekti. Mevcut yasanın yetersiz olduğunu vurgulayan Eroğlu, polis eğitiminden çalışma koşullarına kadar köklü değişim çağrısı yaptı.

Gündem Yayın: 15 Nisan 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 15.04.2026 12:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

DMHA DÜZCE- Başkan Hülya Eroğlu açıklmasında "10 Nisan Türk Emniyet Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümü; bu hafta Polis Haftası olarak kutlanıyor.Ancak polisimizin ne yazık ki kutlayacak çok şeyi yok.Mevcut Emniyet Teşkilatı Kanunu ihtiyaca cevap vermiyor.Yeni bir yaşayan ihtiyaç var.

Yasada ;
-Polis Koleji açılmalı,
-Polis Akademisi Polis Koleji'nin devamı olarak yeniden yapılandırılmalı,
-Sayıları otuzun üzerinde olan polis okulları, daha geniş imkanlarla sadece büyük
şehirlerde olmalı,
-Yeterli ve yetkin öğrenim elemanı temini başta olmak üzere polis eğitim kurumları ve öğrenciler bir çok imkana böyle ulaşılabilir.Polisin çalışma şartları iyileştirilmelidir. Polis lojmanlarının sayısı artırılmalıdır. Büyük şehirlerde görev yapmak polis için bir eziyet haline gelmiştir. Özetle, polis ihmal edilmekte, siyasi mobbinge maruz kalmaktadır.Bu vesileyle bütün polis arkadaşlarımızın polis haftasını tekrar kutluyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.