Çilimli’de Kasım Ayı Muhtar Meclisi Toplandı: Mahallelerin Talepleri Görüşüldü

Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Kasım Ayı Muhtar Meclisi toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda mahallelerin ihtiyaçları, vatandaşlardan gelen talepler ve çözüm önerileri ele alındı.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2026 - Perşembe - Güncelleme: 05.11.2026 12:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

DMHA DÜZCE – Düzce’nin Çilimli ilçesinde, mahallelerin sorunlarının değerlendirilmesi ve vatandaşların beklentilerinin karşılanması amacıyla Kasım Ayı Muhtar Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda, mahalle muhtarlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.Toplantıda mahallelerin mevcut ihtiyaçları, vatandaşlardan belediyeye iletilen talep ve öneriler değerlendirildi.Mahallelerin gelişimine yönelik yapılabilecek çalışmaların ele alındığı görüşmede, belediye ile muhtarlar arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, toplantının ardından yaptığı açıklamada, vatandaşların beklentilerine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.Yıldız, “Mahallelerimizin gelişimi ve hemşehrilerimizin beklentilerinin karşılanması noktasında muhtarlarımızla iş birliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.Toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden Başkan Yıldız, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması için ortak çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.