Düzce Üniversitesi Hastanesinde Bayram Temizliği

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde, yaklaşan bayram öncesi kapsamlı temizlik ve hijyen çalışmaları yapıldı.

Gündem Yayın: 16 Mart 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2026 13:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 20 sn.
Google News

DMHA DÜZCE- Hastane yönetimi tarafından organize edilen temizlik çalışmasına 100 personel katıldı. Tüm katlar, bahçe ve otopark bölümleri detaylı şekilde temizlenerek hijyen standartlarının artırılması sağlandı. Yetkililer, çalışmanın hastane hizmetlerinin kesintisiz ve sağlıklı bir şekilde devam etmesi amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.