Düzce’de “Baba Okulu Seminerleri” Başladı

Düzce İl Müftülüğü’nün düzenlediği “Baba Okulu Seminerleri” başladı. Programın, bilinçli babalık ve sağlıklı aile yapısını güçlendirmeyi amaçladığı belirtildi.

Gündem Yayın: 15 Nisan 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 15.04.2026 13:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Toplam 4 hafta sürecek seminerlerin ilk oturumu, 13 Nisan Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirildi. Açılış programında “Çocuğun Gelişiminde Babanın Rolü” ile “Kur’an’da Baba Örnekleri” başlıklarında sunumlar yapıldı.Yetkililer, seminerler kapsamında babaların aile içindeki rolünün güçlendirilmesi, çocuk gelişimine katkılarının artırılması ve toplumsal huzurun desteklenmesinin hedeflendiğini ifade etti. Programın önümüzdeki haftalarda farklı konu başlıklarıyla devam edeceği bildirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.