DÜZCE'DE HAKLARINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 2 HÜKÜMLÜ YAKALANDI

Düzce İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekiplerin yürüttüğü çalışmalar neticesinde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki hükümlü yakalandı.

Gündem Yayın: 25 Haziran 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 25.06.2025 16:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 25 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Yapılan operasyon kapsamında, “Kasten Öldürme” suçundan hakkında 23 yıl 8 ay 22 gün hapis cezası bulunan bir şahıs ile “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma” suçundan 11 yıl 15 gün hapis cezası bulunan bir başka şahıs gözaltına alındı.Yakalanan hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.