Kadınlar Günü öncesi bu ürünlere talep arttı

Düzce'de Kadınlar Günü'ne sayılı günler kala hediye almak isteyenler mağazalarda yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar küçük ev aletleri ve züccaciye ürünlerini tercih etti.

Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 09:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne sayılı günler kala vatandaşlar hediye arayışına başladı. Hem ev ihtiyaçlarının giderilmesi hem de kadınların mutluluğunu düşünenler, küçük ev aletleri ve zücaciye ürünlerine yöneldi.

"Çok büyük satışlarımız var"
Düzce'de küçük ev aletleri ve zücaciye ürünlerine talep artışı yaşanan firmanın sahibi Osman Durdu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel insanlar, sevdiklerini mutlu edebilmek ve aynı zamanda ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına küçük ev aletleri ve züccaciye ürünlerine yöneldiler. Kahve makinesi, çay makinesi, tost makinesi ya da kahve, bardak, baharat seti, çaydanlık gibi ürünlerde çok büyük satışlarımız var. Vatandaşların bu ürünlere talebi de arttı. Biz de kampanyalar düzenledik. Sevdiklerine özel güzel ürünler veriyoruz. Altın fiyatlarının yükselmesinden dolayı küçük ev aletleri vatandaşlar için daha avantajlı gözüküyor. Aynı zamanda ihtiyaçlarını da karşılayabiliyorlar. Çiçekler de her zaman alınabilen bir ürün olduğu için bir farklılık olsun diye düşünerek küçük ev aletleri daha çok rağbet görüyor" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.