Yönetim Kurulu Başkanı Demir’den Berat Kandili mesajı

Topoğraflar Haritacılar Ve İnşaat Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Demir, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 12:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Demir, mesajında, Berat gecesinin gönülleri ferahlatmaya, huzursuz kalplere şifa pompalamaya, hastaların şifasına, borçluların edasına, dertlilerin devasına, vesile olabilecek feyz ve rahmeti bünyesinde taşıdığını belirtti.

Berat Kandili’nin hayrı çok olan bir gece olduğunu aktaran Demir, şunları kaydetti:

“İnsanlığının kurtuluşunun ancak Allah’ın ipine sarılarak olacağının idrakine varmamız lazım. Bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçiyor. Bu duygu ve düşüncelerle, Allah’ın rahmet, bereket, af ve mağfiretinden azami derecede istifade etmek temennisiyle tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum. Bu gecenin hürmetine bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.” İfadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet