7 Kişi Yakalandı

Jandarma ekiplerinin yaptığı bir haftalık çalışmalar kamuoyu ile paylaşıldı. Çalışmalar sonucunda 7 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Asayiş Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 11:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 22 sn.
Google News

DMHA (DÜZCE ) - Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından  12 Şubat-19 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde  39 gram  Kubar Esrar, 40  gram Bonzai, 1gram Metanfetamin ele geçirildi. Hakkında uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 7 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.