AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Altan Güngör'den Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Çakır'a Ziyar

AK Parti Zonguldak Alaplı İlçe Başkanı Av. Altan Güngör, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Çakır’ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 16 Ekim 2025 - Perşembe - Güncelleme: 16.10.2025 17:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Düzce Medya Grup merkezinde gerçekleşen ziyarette, hem Alaplı ilçesinin gündemi hem de ülke genelindeki gelişmeler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakan Çakır,

“Alaplı bizim sınır komşumuz, sık sık gidip geldiğimiz bir ilçe. Değerli ilçe başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Belediye ile bir bütün halindeki çalışmaları takdire şayan buluyoruz. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da basın mensupları olarak kendilerinin yanında olacağız. Başarılarının devamını diliyoruz.”
ifadelerini kullandı.

Karşılıklı fikir alışverişiyle geçen ziyaretin sonunda iki isim, bölgesel iş birliği ve medya-siyaset ilişkilerinin güçlendirilmesi konularında ortak temennilerde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.