Akçakoca Sahil Hattında 3 Etaplık Yenileme Tamamlandı

Akçakoca Belediyesi, sahil hattında başlattığı 3 etaplık yenileme çalışmalarını tamamlayarak bölgeyi daha güvenli ve estetik bir görünüme kavuşturdu.

Gündem Yayın: 27 Kasım 2025 - Perşembe - Güncelleme: 27.11.2025 11:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Birimi ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışma kapsamında Çuhallı sahil şeridi, Çınar Caddesi ve Merkez Camii karşısındaki Fedai Karabıyık Parkı boyunca toplam 800 metre ahşap korkuluk yenilendi.Dış mekân koşullarına dayanıklı emprenyeli ahşap malzemelerin kullanıldığı yenileme çalışmasıyla, sahil hattının uzun ömürlü, modern ve kent dokusuna uygun bir yapıya kavuştuğu belirtildi.Akçakoca Belediyesi, çalışmaların tamamen kendi öz kaynakları ve personeliyle yapıldığına dikkat çekerek, kent estetiğini güçlendiren projelerin süreceğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.