Akçakoca’da Kaldırım İşgallerine Zabıta Denetimi

Akçakoca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaldırım işgallerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Yayaların kaldırımları güvenli ve rahat bir şekilde kullanabilmesi amacıyla yapılan denetimlerde esnafa gerekli bilgilendirmelerde bulunuldu

Gündem Yayın: 26 Ekim 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2026 11:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

DMHA DÜZCE – Akçakoca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaya ulaşımını olumsuz etkileyen kaldırım işgallerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.Vatandaşların kaldırımları herhangi bir engelle karşılaşmadan kullanabilmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, iş yerlerinin kaldırım kullanımına ilişkin kontroller yapıldı.Denetimler kapsamında zabıta ekipleri, kaldırım işgallerinin önlenmesi ve yaya geçişlerinin açık tutulması konusunda esnafa gerekli bilgilendirmelerde bulundu.Özellikle yayaların, yaşlıların, çocukların ve engelli bireylerin kaldırımları güvenli şekilde kullanabilmesinin önemine dikkat çekildi.Akçakoca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen denetimlerle, kaldırımların kullanım amacına uygun şekilde açık tutulması ve ilçe genelinde yaya ulaşımının aksamaması hedefleniyor.Belediye ekiplerinin, vatandaşların güvenli ve rahat ulaşımını sağlamak amacıyla kaldırım işgallerine yönelik denetim çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.