Başkan Ali Işık, Genel Merkez Yöneticilerini Düzce'de Ağırladı

Petrol-İş Sendikası Düzce Şube Başkanı Ali Işık, Genel Merkez yöneticilerini Düzce'de ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette sendikal çalışmalar, çalışma hayatındaki güncel gelişmeler ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası değerlendirildi.

Gündem Yayın: 01 Temmuz 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 01.07.2026 11:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE-Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ahmet Baranlı, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda ile Genel Yönetim Sekreteri Ali Haluk Koşar, Düzce Şubesi'ni ziyaret etti. Heyet, program öncesinde eski Düzce Şube İdari Sekreteri İbrahim Çelik'in babasının cenaze törenine katılarak Çelik ailesine başsağlığı dileklerini iletti.Daha sonra Düzce Şubesi'nde Genel Merkez yöneticilerini karşılayan Şube Başkanı Ali Işık, Başkan Yardımcıları Galip Ardıç ve Serkan Demirhan ile birlikte yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi.Toplantıda örgütlü iş yerlerinde sürdürülen çalışmalar, üyelerin talepleri, çalışma yaşamındaki güncel gelişmeler ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan faaliyetler ele alındı.Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Şube Başkanı Ali Işık, Genel Merkez yöneticilerinin Düzce Şubesi'ne gerçekleştirdiği ziyaretin birlik ve dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek, üyelerin haklarını korumak ve sendikal mücadeleyi daha ileri taşımak için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.


 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.