Başkan Kaya’nın Kadir Gecesi Mesajı: "İslam Aleminin Kurtuluşuna Vesile Olsun"

Anahtar Parti (A Parti) Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Gündem Yayın: 16 Mart 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2026 15:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE-Başkan Kaya mesajında, İslam coğrafyasında yaşanan acılara ve Türkiye'nin içinden geçtiği zorlu ekonomik sürece dikkat çekti.
​Kadir Gecesi'nin manevi ikliminin tüm dünyaya barış, huzur ve ferahlık getirmesi temennisinde bulunan Kaya, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
​"Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi’nin, başta Türk-İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Edilen duaların kabul olduğu bu kutlu gecenin; adeta bir kan gölüne çevrilmeye çalışılan İslam aleminin kurtuluşuna, akan kan ve gözyaşlarının dinmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda, ülkemizde vatandaşlarımızın içinden geçtiği ekonomik ve sosyal sıkıntıların da en kısa sürede son bulmasını inşallah Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."
​Kaya, mesajını tüm Düzceli hemşehrilerinin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ederek sonlandırdı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.