BENZİNLE SOBA YAKMAK İSTEDİ SON ANDA KURTULDU

Eski sanayide bulunan bir oto tamirhanesinde sobayı yakmak için benzin döken bir kişi kendini yakmaktan son anda kurtuldu.

Yayın: 19 Mart 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 19.03.2025 12:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 24 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Olay Eski Sanayi Çarşısında bulunan bir oto tamir dükkanında meydana geldi. Sobayı alevlendirmek için elindeki benzini dökmek isteyen E.T isimli kişi sobanın parlaması sonucunda yaralanmaktan son anda kurtuldu. Üzerine sıçrayan alevler çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülürken olay anı iş yerimin güvenlik kamerasına yansıdı .

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.