Beyköy’de Yağmur Suyu Hatları İçin Uyarı: “Kanalizasyona Bağlamak Yasaktır”

Beyköy Belediyesi, beldede yapılan kontrollerde bazı yağmur suyu hatlarının kanalizasyon sistemine bağlandığının tespit edildiğini açıkladı.

Gündem Yayın: 10 Aralık 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 10.12.2025 11:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Belediye, bu uygulamanın kesinlikle yasak olduğunu ve ciddi altyapı problemlerine neden olduğunu vurguladı.Ekiplerin sahada denetimlerini sürdürdüğünü belirten belediye yetkilileri, mevzuata aykırı şekilde kanalizasyona bağlanan tüm yağmur suyu hatlarının ivedilikle sökülmesi gerektiğini ifade etti. Açıklamada, altyapının sağlıklı işleyebilmesi ve olası taşkınların önüne geçilebilmesi için vatandaşların gerekli hassasiyeti göstermesi istendi.Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak, “Altyapımızın doğru çalışması hepimizin sorumluluğudur. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.