CHP'li Belediye Başkanlarına Yönelik Operasyonlara Talih Özcan'dan Sert Tepki

Son günlerde CHP’li belediye başkanlarına yönelik adli işlemler hız kazanırken, Milletvekili Talih Özcan yaşanan gelişmelere sert tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 07.07.2025 10:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, yaşanan gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada, milletin oylarıyla seçilen ve halkın gönlünde yer etmiş belediye başkanlarına yönelik bu operasyonları “yargı darbesi” olarak nitelendirdi. Özcan, “Son seçimden beri Türkiye’nin birinci partisi olan partimizin topyekün tasfiye edilmeye çalışılması açık bir gerçektir. Başarı cezalandırılıyor, milletin iradesi yok sayılıyor” dedi.Özcan, milletin bu baskılara boyun eğmeyeceğinin altını çizerek, “Kendi geleceğine sahip çıkacak, adalet er ya da geç bu ülkede söz sahibi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.