Çilimli'de Kaymakam Alpay, Mevsimlik Tarım İşçileriyle Bir Araya Geldi

Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, ilçede bir vatandaşın fındık tarlasında çalışan mevsimlik tarım işçileriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Gündem Yayın: 27 Ağustos 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 27.08.2025 16:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Ziyarette Kaymakam Alpay, işçilere bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulunurken, çalışma koşulları ve tarım işçilerinin karşılaştığı zorluklar hakkında da bilgi aldı. İşçilerle tek tek ilgilenen Kaymakam, onların taleplerini dinleyerek, karşılaşılan sorunların çözümü için gerekli mercilerle koordinasyon sağlanacağını ifade etti.

Kaymakam Alpay, yaptığı açıklamada, tarım işçilerinin üretimdeki önemine dikkat çekerek, emeğe saygının her zaman öncelik olduğunu vurguladı. Görüşme, samimi bir sohbet ortamında geçerken, işçiler de kaymakamın ilgisinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.