Dağdibi Köyü’nün İçme Suyu Altyapısı Güçlendirildi

Düzce İl Özel İdaresi tarafından Merkez ilçeye bağlı Dağdibi Köyü’nde yürütülen içme suyu şebeke hattı çalışmaları tamamlanarak vatandaşların daha sağlıklı ve kesintisiz suya erişimi sağlandı.

Gündem Yayın: 20 Haziran 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 20.06.2026 09:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE- İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında köyün içme suyu altyapısı baştan sona yenilendi. Proje çerçevesinde 5 bin 637 metre uzunluğunda PE100 içme suyu borusu döşenirken, yeni su depoları ve kaptaj sistemleri de hizmete alındı.

Çalışmalar kapsamında 20 metreküp kapasiteli yeni içme suyu deposu ile 2 metreküp kapasiteli içme suyu kaptajı inşa edildi. Ayrıca PE100 esaslı flatörlü maslak imalatı gerçekleştirilirken, mevcut 50 ve 30 metreküplük içme suyu depolarının bakım ve onarım çalışmaları da tamamlandı.

Altyapı yatırımları doğrultusunda 31 beton kollektör odası yapılırken, olası acil durumlara karşı 21 adet yer üstü yangın hidrantı ile kesme ve tahliye vanalarının montajı da gerçekleştirildi.

Yetkililer, yapılan yatırımlarla Dağdibi Köyü’nün içme suyu altyapısının modernize edildiğini belirterek, vatandaşların daha güvenli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuştuğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.