dini sohbetler sohbet islami sohbet muzik indir cinsel sohbet omegle tv türk sohbet islami sohbet maltepe escort ataşehir escort kartal escort baskılı poşet sakarya escort yeni bahis siteleri maltepe escort pendik escort kadıköy escort escort ataşehir escort emlak seviye 5 anadolu yakası escort maltepe escort tıkanıklık açma fiyatları

DÜZCE BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARINI UNUTMADI

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı dolayısıyla çölyak hastalarına özel gıda kolileri hazırladı. Toplam 130 çölyak hastası için hazırlanan glütensiz koliler sahiplerine ulaştırıldı

Gündem Yayın: 11 Mart 2025 - Salı - Güncelleme: 11.03.2025 16:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE -  Düzce Belediyesi, her kesimin Ramazan ayını sağlıklı şekilde geçirilebilmesi noktasında planladığı sosyal yardımlarını sürdürmeye devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu doğrultuda buğday unu ihtiva eden gıdaları yemeleri durumunda sağlık sorunu yaşayan çölyak hastalarına yönelik özel olarak hazırladığı 130 glütensiz gıda kolisini teslim etti. Glütensiz gıda ve düşük proteinli gıda olmak üzere hazırlanan koliler, müdürlük ekipleri tarafından çölyak hastalarının evlerine kadar teslim, edilirken, gıda kolisinde, glütensiz ekmek unu, kek pasta unu, makarna, ekmek, bisküvi, gofret, mısır gevreği, kraker, çikolata yer alıyor. Çölyak hastalarının bir araya gelmesini sağlayan, aynı zamanda kendi çocuğu da bir çölyak hastası olan Filiz Elif Samancı, çölyak hastalarının evlerinden, okullarından çıkıp sosyal hayata karıştıklarında glütensiz ürünlere ulaşmakta zorluklar yaşadıklarını dile getirdi. Samancı, “Belediyelerin bu anlamda, sosyal sorumluluk projesi görüp vatandaşlara destek olması, Düzcemizin böyle bir konuya öncülük yapması Düzce çölyaklılarını çok mutlu ediyor. Özellikle maneviyatın çok yüksek olduğu, empatinin en yüksek seviyede yaşandığı Ramazan ayında böyle bir şeyin gerçekleşmesi ayrıca güzel bir adım” dedi. Düzce Belediyesinin çölyak hastaları için hazırladığı kolilerin en kaliteli ürünlerle özenle hazırlandığını gördüğünü ifade eden Samancı, şunları söyledi; “Kolilerin ulaştığı her aileden belediyemize iletilmek üzere mutluluk fotoğrafları ve teşekkür mesajları aldım. Yapılan çok kıymetli. Koliyi açtıklarında tatlarına hiç bakmadıkları ürünlerle karşılaştılar. Bunlar çocuklarımızı çok mutlu etti. Belediye Başkanımız Faruk Özlü’ye, belediyemize, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze onların adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.