Düzce Belediyesi'nden Emlak Vergisi Uyarısı Son Gün 1 Aralık

Düzce Belediyesi, 2025 yılı Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri için son tarihin 1 Aralık 2025 Pazartesi olduğunu hatırlatarak vatandaşlara erken uyarıda bulundu.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 05.11.2025 15:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Belediye Gelirler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda; Emlak Vergisi, İlan Reklam Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ikinci taksit ödemelerinin başladığı ve mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini zamanında yapmaları gerektiği vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“2025 yılı Emlak, İlan Reklam ve ÇTV vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme günü olan 1 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödenmesi gerekmektedir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına ödemelerini belirtilen süre içinde yapması önemle rica olunur.”

Vatandaşlar, ödemelerini hafta içi 08.30 – 16.30 saatleri arasında;

  • Cedidiye Mahallesi Celal Kasapoğlu Caddesi’ndeki belediye binasından,

  • Konuralp merkez hizmet binasından,

  • Bahçeşehir 3. Bölge ek hizmet binasındaki veznelerden

yapabilecekler.

Ayrıca mükellefler, belediyeye gitmeden 7/24 e-belediye sistemi üzerinden de ödeme gerçekleştirebilecek:
ebelediye.duzce.bel.tr

Düzce Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını hatırlattı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.