Düzce Dışından Gelen Tırcının Yol İsyanı; “Düzce’ye İş Çıkınca Eyvah Diyorum”

Düzce’de bulunan bozuk yollar, bölgedeki fabrikalara yük taşıyan ve şehir dışından gelen bir tır şoförünün tepkisine neden oldu.

Gündem Yayın: 01 Ekim 2026 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2026 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

WhatsApp ihbar hattına ulaşarak yaşadığı sıkıntıyı dile getiren sürücü, Türkiye’nin farklı bölgelerinde sürekli yollarda olduğunu ancak Düzce’deki yol şartlarının kendisini zorladığını belirtti. Tır şoförü, “Doğuda ve başka illerde bile böyle yol görmedim. Düzce’deki fabrikaya iş çıktığında ‘eyvah’ diyorum. Kaç senedir Düzce’nin yolları böyle” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Özellikle ağır tonajlı araçların yoğun olarak kullandığı bölgede yolun durumunun sürücüler açısından güçlük oluşturduğunu belirten şoför, güzergâhta gerekli çalışmaların yapılarak sorunun çözülmesini istedi.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.