Düzce Ev Sahipliğinde 14. Bölge 16. ASKOM Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen 14. Bölge 16. Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi (ASKOM) Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2025 - Cuma - Güncelleme: 26.09.2025 14:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kayhan Özdemir ile acil sağlık hizmetlerinden sorumlu yöneticiler ve hastane başhekimleri katıldı.

Toplantının sunumunu İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Halit Berk Çanga yaptı. Görüşmelerde, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illerini kapsayan 14. Bölgedeki acil sağlık hizmetlerinin verimliliği, iller arası hasta sevkleri, sağlık tesislerindeki aksaklıklar ve çözüm önerileri ele alındı. Ayrıca hastanelerin yatak kapasitesi, doluluk oranları, yoğun bakım yatak sayıları, özellikli sağlık hizmetleri ve personel durumu detaylı olarak değerlendirildi.

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, toplantıya katkı sunan tüm katılımcılara teşekkür ederek, bu tür toplantıların bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağını vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.