Düzce İl Özel İdaresi Heyelanlara Anında Müdahale Etti

Düzce İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Yayla ve Güldere Köyleri’nde meydana gelen 4 farklı heyelana hızlı bir şekilde müdahale etti.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2025 - Salı - Güncelleme: 21.10.2025 10:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 27 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Ekipler, afet bölgelerinde gerçekleştirdiği dolgu ve taş duvar çalışmalarıyla, yolların güvenliğini ve zemin sağlamlığını yeniden sağladı. Yapılan çalışmalar sayesinde, köy yolları yeniden güvenli hale getirilerek ulaşımın aksamaması sağlandı. Düzce İl Özel İdaresi, bölgedeki doğal afetlere karşı anlık müdahale kapasitesini artırarak, vatandaşların güvenli ulaşımını öncelikli hale getirmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.