Düzce OSB'de Fabrika İşçilerini Korkutan Olay; Tavuk Yemeğinde Ölü Sinek

Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir alüminyum fabrikasında öğle yemeği sırasında yaşanan olay, işçileri tedirgin etti.

Gündem Yayın: 08 Eylül 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 08.09.2025 13:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Fabrikada yemek hizmeti sunan taşeron firmanın tabldottaki tavuk yemeğinde ölü sinek bulunması, işçilerin tepkisine yol açtı. Edinilen bilgilere göre, işçiler yemek sırasında fark ettikleri ölü sinek karşısında şaşkınlık yaşadı ve çoğu yemeğini yarıda bıraktı. Olay, yemek hizmetindeki ihmalkârlığın boyutunu da gözler önüne serdi. Fabrika yönetimi ve taşeron firma yetkililerinin konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.