Düzce SMMMO'da ''KURGAN Sistemi ve Mesleki Sorumluluklar'' Semineri Düzenlendi

Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) , “KURGAN Sisteminin Getirdiği Yenilikler ve Mesleki Sorumluluklar, SMMM Mesleğinin Gelecek Perspektifi, Hazine ve Maliye Bakanlığının Sahte Fatura Yaptırımları ile Adalet Bakanlığının Konuya Bakışı”

Yayın: 11 Ekim 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 11.10.2025 14:00:00
Editör - 81DUZCEHABER
Okuma Süresi: 26 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Seminere katkı sağlayan ve sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Ferhat Pehlivanoğlu, Av. Asena Babadağı ve YMM Erol Çağlayan, oda üyeleri tarafından teşekkürle anıldı. Düzce SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bilgin, seminerin meslek mensuplarının bilgi ve tecrübelerini artırmak, mesleki sorumlulukları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir fırsat sunduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.