DÜZCE'DE 11 HEYELAN NOKTASINA MÜDAHALE TAMAMLANDI

Düzce İl Özel İdaresi, Tahirli ve Kalkın köyleri güzergâhında meydana gelen 11 ayrı heyelan noktasında yürütülen yol düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Gündem Yayın: 28 Haziran 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 28.06.2025 12:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Akçakoca İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla, heyelanın etkilediği bölgelerde ulaşım yeniden güvenli hale getirildi.Bozulan altyapının onarılması amacıyla, riskli bölgelere PMT (Plent-Miks Temel) malzemesi serilerek yollar stabilize edildi. Böylece hem mevcut ulaşım ağı güçlendirildi hem de muhtemel tehlikelere karşı önlem alınmış oldu.Yetkililer, kırsal bölgelerde vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak ve doğal afetlerin etkilerini en aza indirmek için çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.