Düzce'de 112 İstasyonları ve Ambulanslarda Kalite Denetimi Yapıldı

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinin güvenliğini ve kalitesini artırmak amacıyla kapsamlı bir kalite denetimi gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 14 Temmuz 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 14.07.2025 11:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Denetim, İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı 1 ve 3 Nolu Merkez 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile bu istasyonlarda görev yapan ambulanslarda yapıldı. İncelemelerde hizmet standardı, ekipman yeterliliği ve hasta güvenliği konularında detaylı kontroller yapıldı.Denetimler sonucunda, ekiplerin özverili çalışmaları takdir edilirken, acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması yönünde önemli adımlar atıldığı vurgulandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.