Düzce’de 18 Mart Programı Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen program, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.,

DMHA DÜZCE-Program, Esin Olcay Anadolu Lisesi tarafından hazırlandı. Anma programına Düzce Valisi Mehmet Makas, Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk ve il protokolü katıldı. Programda öğrenciler tarafından sahnelenen gösterilerde, Çanakkale’den günümüze vatan, bayrak ve mukaddesat uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerin hatıraları canlandırıldı. Gösteriler izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Vali Mehmet Makas, sergiledikleri performansla şehitlerin mirasına sahip çıkan öğrencilere teşekkür ederek, programın hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik etti. Program sonunda tüm şehitler için dua edilirken, gazilere sağlıklı ömür temennisinde bulunuldu. Vali Makas ayrıca şehit ailelerine çiçek takdim ederek, devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.







