Düzce’de 22 Yaşındaki Genç Hayatına Son Verdi

Düzce şehir merkezinde yaşayan 22 yaşındaki bir genç, gece saatlerinde Karaca Mahallesi Sahil Sokak’taki evinde kendini astı.

Gündem Yayın: 26 Kasım 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 26.11.2025 15:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-İddialara göre, boşanma aşamasında olduğu eşiyle WhatsApp üzerinden görüntülü konuştuğu sırada bu trajik olay gerçekleşti. O anları gören eşi, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç adamın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerindeki incelemelerin ardından cenaze, otopsi için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.