DÜZCE'DE 3 AVM'YE YANGIN GÜVENLİĞİ DENETİMİ; EKSİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN SÜRE VERİLDİ

Düzce’de Düzce Belediyesi ekipleri tarafından yapılan denetimlerde eksiklikleri tespit edilen 3 AVM’ye eksikliklerin giderilmesi için süre verildi.

Gündem Yayın: 27 Mayıs 2025 - Salı - Güncelleme: 27.05.2025 16:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Google News

DMHA DÜZCE - Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde yapılan denetimlerde, üç alışveriş merkezinde yangın yönetmeliğine aykırılıklar tespit edildi. Denetimlerde eksikleri bulunan Krem Park, Özdilek ve Royal Gold Alışveriş Merkezlerine, gerekli düzenlemelerin yapılması için 30 gün süre tanındı. Zabıta ekipleri, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülen denetimlerde, alışveriş merkezlerine, yangın yönetmeliği kapsamında eksiklerini tamamlamaları için süre verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.