Düzce’de Fındık Fiyatları Düşüşte: 18 Nisan Verileri Açıklandı

Karadeniz genelinde olduğu gibi Düzce’de de fındık piyasasında düşüş eğilimi dikkat çekiyor. 18 Nisan 2026 Cumartesi günü itibarıyla açıklanan serbest piyasa verileri, üretici ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Gündem Yayın: 18 Nisan 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 18.04.2026 12:38:00
Editör - 81DUZCEHABER
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Fiyatlardaki gerileme, hem piyasadaki arz-talep dengesi hem de genel ekonomik gelişmelerle ilişkilendirilirken, gözler bir yandan da Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanacak olası güncellemelere çevrildi.Son haftalarda dalgalı bir seyir izleyen fındık fiyatlarının yeniden aşağı yönlü hareket etmesi, üreticiler arasında temkinli bir bekleyişe neden oldu. Düzceli üreticiler, günlük fiyat değişimlerini yakından izleyerek satış stratejilerini belirlemeye çalışıyor.

Düzce’de Güncel Fındık Fiyatları (18 Nisan 2026)

Fiyatlar Fındık TV verilerine göre derlenmiştir.
Sivri kalite: 213 TL
Levant kalite: 210 TL
Giresun kalite: 208 TL

 

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.