Düzce'de Küçük Sürücü ile Polis Arasında Yürek Isıtan Anlar

Düzce’de gece saatlerinde yaşanan olayda, yaşı küçük ve ehliyetsiz bir sürücü polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçtı. Kısa sürede yakalanan genç, kazanın ardından gözyaşlarına boğuldu.

Gündem Yayın: 13 Kasım 2025 - Perşembe - Güncelleme: 13.11.2025 13:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Olay yerine gelen bir polis memuru, gence sarılarak, “Hiçbir şey canından kıymetli değil” dedi. Kurye olarak çalıştığı öğrenilen genç, polisin bu sözleri ve şefkat dolu yaklaşımı karşısında hem rahatladı hem de nasihat aldı. Polis memurunun, “Sakın bizden kaçma” sözleri ve sarıldığı o anlar, hem genç sürücü hem de olayı duyanlar için yürekleri ısıttı. Olay, Düzce’de trafikte genç sürücülerin riskleri ve polislerin hem güvenlik hem de rehberlik rollerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.