Düzce’de Madde Bağımlılığına Karşı Bilinçlendirme Çalışmaları Sürüyor

Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) ile işbirliğini sürdürerek madde bağımlılığı konusunda farkındalık çalışmalarına devam ediyor.

Gündem Yayın: 28 Şubat 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 28.02.2026 12:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 21 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Bu kapsamda, YEDAM görevlisi Sosyal Çalışmacı Gülbeyaz Çınar Pamuk tarafından “Madde Bağımlılığı” konulu seminer düzenlendi. Etkinlikte, katılımcılara madde kullanımının etkileri ve önleme yöntemleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, seminerin gerçekleştirilmesinde katkısı olan YEDAM ve Gülbeyaz Çınar Pamuk’a teşekkürlerini iletti.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.