Düzce'de Mera Islah ve Amenajman Projesi İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı

Düzce Valiliği himayelerinde, İl Özel İdaresi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri (DSİ) 55. Şube Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Efteni Gölü Islah Projesi kapsamında önemli bir adım daha atıldı.

Gündem Yayın: 10 Ekim 2025 - Cuma - Güncelleme: 10.10.2025 13:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Paşakonağı Köyü mera alanında uygulanacak “Mera Islah ve Amenajman Projesi” için taraflar arasında iş birliği protokolü imzalandı. Proje, Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanırken, uygulama süreci DSİ 55. Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü Efteni Gölü ıslah çalışmalarıyla entegre biçimde ilerleyecek.

Tarım ve hayvancılığın sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamayı hedefleyen proje ile bölgedeki mera alanlarının verimliliğinin artırılması, hayvancılıkla uğraşan üreticilerin daha iyi şartlarda faaliyet göstermesine olanak sağlanması amaçlanıyor. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz tarım ve hayvancılık sektörünün gelişimine önemli katkılar sunacak Mera Islah ve Amenajman Projesi’nin Düzce’ye ve üreticilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.