Düzce'de Tarihi İçme Suyu Yatırımı Tüm Hızıyla Sürüyor

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kentin içme suyu ihtiyacına köklü çözüm sunması hedeflenen altyapı yatırımı, tüm hızıyla sürüyor.

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2025 - Salı - Güncelleme: 15.07.2025 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Proje kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, il yönetimi ve ilçe başkanları, şantiyede Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından karşılandı.Ziyarette Bıçkı Deresi ve Uğur Suyu regülatörleri, içme suyu terfi istasyonu ve arıtma tesisi inşaatı detaylı olarak incelendi. Yetkililerden bilgi alan heyet, projenin Düzce’nin uzun vadeli içme suyu ihtiyacını karşılayacak nitelikte olduğunu vurguladı.Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yatırımın önemine dikkat çekerek, “Bu proje, Düzce tarihine altın harflerle yazılacak. Yalnızca bugünü değil, geleceği de güvence altına alıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.