Düzce'de Yıkım Skandalı Çam Ağaçları Kepçeye Kurban Gitti

Düzce’de stadyum çevresinde yürütülen çevre sur duvarı yıkım çalışmaları sırasında, duvar etrafındaki çam ağaçları zarar gördü.

Gündem Yayın: 11 Kasım 2025 - Salı - Güncelleme: 11.11.2025 13:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Bazı ağaçların ise kepçelerle parçalanarak imha edildiği görüldü. Yerel halk, yeşil alanlara ve doğaya yeterli özen gösterilmediğini belirterek tepki gösterdi. Çalışmalar sırasında ağaçların korunması yönünde uyarılara rağmen önlem alınmadığı kaydedildi. Söz konusu skandal, çevre duyarlılığı ve şehir estetiği açısından büyük tartışma yarattı. Yetkililerden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.