Düzce’nin Gururu Aktürk’ten İl Müdürü Arslantürk’e Anlamlı Ziyaret

Parapowerlifting branşında Türkiye ikinciliği elde ederek Düzce’ye büyük gurur yaşatan milli sporcu Muhammed Kaan Aktürk, kazandığı gümüş madalyanın ardından Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk’ü makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 03 Şubat 2026 - Salı - Güncelleme: 03.02.2026 14:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE-15-16 Ocak 2026 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Büyükler Parapowerlifting Türkiye Şampiyonası’nda 54 kilo kategorisinde 150 kilo kaldırarak Türkiye ikincisi olan Aktürk, sergilediği performansla hem spor camiasının hem de Düzcelilerin takdirini kazandı. Başarılı sporcu, ziyaretini antrenörü Yasin Aydın eşliğinde gerçekleştirdi.Ziyarette sporcu ve antrenörüyle yakından ilgilenen İl Müdürü Zekeriya Arslantürk, Muhammed Kaan Aktürk’ün azmi, disiplini ve mücadelesiyle örnek bir başarıya imza attığını belirterek, “Bu başarı Düzce adına son derece kıymetli. Sporcumuzu ve emeği geçen antrenörümüzü yürekten kutluyorum” dedi. Arslantürk ayrıca, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılı sporcuların her zaman destekçisi olduklarını vurguladı.Mart ayında Gürcistan’ın Tiflis kentinde düzenlenecek Büyükler Avrupa Parapowerlifting Şampiyonası öncesi hedeflerini paylaşan Muhammed Kaan Aktürk ise, Avrupa arenasında da madalya kazanarak ülkemizi ve Düzce’yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade etti.Öte yandan başarılı sporcunun da yer alacağı Millî Takım Kampı’nın 4 Şubat 2026 tarihinde başlayacağı bildirildi.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.