Düzce’ye Misafirliğe Geldi, Aracı Çukura Düştü!

Düzce Merkez Kültür Mahallesi’nde yolda bulunan çukur, iddiaya göre Düzce'ye misafir olarak gelen bir vatandaşın mağduriyet yaşamasına neden oldu.

Gündem Yayın: 10 Ağustos 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2026 10:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

DMHA DÜZCE - Alınan bilgiye göre Düzce'ye misafir olarak gelen bir vatandaşın aracı Kültür Mahallesi'nde bulunan bir çukura düşmesiyle birlikte mağduriyet yaşamasına neden oldu. Yaşanan olay sonrasında Düzce'de yol ve asfalt sorunu yeniden gündeme geldi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün göreve başlamasının üzerinden 7 yıl 4 ay geçmesine rağmen yol ve çukur sorunlarının devam etmesi eleştirilere neden oldu. Vatandaşlar, özellikle altyapı çalışmalarının ardından bozulan yolların kalıcı şekilde onarılmasını ve kent genelindeki çukurların bir an önce kapatılmasını istiyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.