"EĞİTİMİN DÜZCESİ" ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

“Eğitimin Düzcesi” projeleri kapsamındaki çalışmalar neticesinde yapımı devam etmekte olan Konuralp Anadolu Lisesi yeni binasında incelemelerde bulunuldu.

Gündem Yayın: 11 Aralık 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 11.12.2024 17:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

DMHA DÜZCE - Eğitim Şehri Düzce hedefi doğrultusunda, “Eğitimin Düzcesi” projeleri kapsamındaki çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Şube Müdürleri Yasemin Çağır ve Mehmet Özgüngör ile birlikte yapımı son aşamaya gelen Konuralp Anadolu Lisesi yeni binasında incelemelerde bulundu. Heyet, inşaat alanında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde gözlemleyerek yetkililerden detaylı bilgi aldı. Modern bir eğitim ortamı sunmayı hedefleyen yeni lise binasının, kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunulması planlanıyor.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.