Genç Sporculara Moral, Velilere Teşekkür

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk, Bahçeşehir Spor Salonu’nda sürdürülen antrenmanları ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 04 Kasım 2025 - Salı - Güncelleme: 04.11.2025 12:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Ziyaret kapsamında antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi alan Arslantürk, sporcuların antrenmanlarını yakından izledi ve onlara başarı dileklerinde bulundu. Sporcuların motivasyonunu artırmak için sahada olmaya özen gösterdiklerini belirten İl Müdürü Arslantürk,

“Gençlerimizin spora olan ilgisi ve disiplini bizleri gururlandırıyor. Amacımız, Düzce’den milli takımlara kadar uzanan başarılı sporcular yetiştirmek.”
ifadelerini kullandı. Arslantürk, ziyaret kapsamında sporcu velileriyle de bir araya gelerek, aile desteğinin çocukların sportif gelişiminde büyük önem taşıdığını vurguladı. Program, sporcularla çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.