Göreve Yeni Başlayan 112 Personeline Temel Modül Eğitimi Verildi

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, 07–11 Temmuz tarihleri arasında göreve yeni başlayan 10 personele Temel Modül Eğitimi verildi. Eğitim, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri ile İl Ambulans Servisi Başhekimliği iş birliğiyle düzenlendi.

Gündem Yayın: 22 Temmuz 2025 - Salı - Güncelleme: 22.07.2025 11:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-İl Ambulans Servisi Başhekimliği eğitim salonunda düzenlenen beş günlük eğitim programında, katılımcılara acil olgu ve olay yeri yönetimi, temel yaşam desteği, hava yolu ve ventilasyon uygulamaları, temel EKG ve ritim tanıma, arrest ve periarrest ritimlerin yönetimi, elektriksel tedaviler, travmalı hastaya yaklaşım ve ambulans sabitleme/taşıma ekipmanlarının kullanımı gibi temel konular teorik ve uygulamalı olarak aktarıldı.Eğitim sürecinin sonunda yapılan sınavda başarılı olan personellere Temel Modül Eğitimi Sertifikası takdim edildi. Yetkililer, bu tür eğitimlerin 112 acil sağlık hizmetlerinin niteliğini artırmak ve sahada görev yapacak sağlık personelinin bilgi ve becerilerini güçlendirmek açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.