Hem Esnafa Hem Vatandaşa Uyarı Yapıldı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri iş birliği ile İstanbul Caddesi, Gaziantep Caddesi ve Spor Sokak’ta motorlu araç denetimi yapıldı.

Gündem Yayın: 19 Ağustos 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 19.08.2026 14:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE -  Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube memurlarının iş birliği ile şehir merkezinde denetim düzenlendi. Yayalaştırılan yollara girişi yasak olan motorlu taşıtlara karşı düzenlenen denetimlerde İstanbul Caddesi, Gaziantep Caddesi ile Spor Sokak üzerinde inceleme yapıldı. Araç trafiğine kapalı alana girerek yayalar için tehlike oluşturan özellikle motosikletleri durduran ekipler hem kask hem de belge kontrolü yaptı. Mevzuata aykırı olduğu tespit edilen çeşitli hususlar kapsamında 17 araca işlem yapan ekipler, Kabahatler Kanunu’na muhalefetten toplamda 52 bin TL idari para cezası uyguladı. Denetimler sırasında hem esnafı hem de vatandaşları uyaran ekipler, yayalaştırılan yollarda motorlu araç kullanımının yasak olduğunu bir kez daha hatırlatarak cezası olduğunun altını çizdi. Şehir merkezinde özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu saatlerde denetim çalışmalarının düzenli olarak devam edeceği de belirtildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.