İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN'DAN ARA TATİL VE RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, ara tatil ve Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslendi.

Yayın: 28 Mart 2025 - Cuma - Güncelleme: 28.03.2025 17:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Eğitim öğretim sürecindeki çabanız ve başarılarınız için sizleri kutluyorum. Bu ara tatili ailenizle ve sevdiklerinizle değerlendirerek hem dinlenin hem de yeni şeyler öğrenmekten vazgeçmeyin.Öğrencilerimize kattığınız değerler, geleceğimizin en büyük hazinesidir. Emekleriniz için teşekkür ediyor, tatilde kendinize vakit ayırarak dinlenmenizi temenni ediyorum.Çocuklarımızın gelişiminde üstlendiğiniz rol büyük önem taşıyor. Bu tatilin sizlere de huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.Ramazan Bayramı’nın, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularını pekiştiren anlamlı günler olduğunu vurgulayan Aydın, mesajında, “Mübarek Ramazan Bayramının Filistin, Doğu Türkistan ve dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalan tüm Müslüman kardeşlerimize barış, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.