İLK DERS ZİLİ VALİYLE ÇALDI! ÇAKIRLAR OKULU’NDA BAYRAM SONRASI MORAL ZİYARETİ

Ramazan Bayramı’nın ardından başlayan yeni eğitim-öğretim döneminde, Düzce Valisi Sayın Selçuk Aslan, Çakırlar İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Yayın: 07 Nisan 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 07.04.2025 16:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Öğrencilerle samimi bir atmosferde bir araya gelen Vali Aslan, “İlim, bir nurdur ki, yalnızca aziz gönüllere doğar.” sözleriyle öğrencilere seslendi. Yeni döneme dair umut ve hedeflerini paylaşan Sayın Vali, eğitimin birey ve toplum için taşıdığı önemin altını çizdi.Ziyaret kapsamında öğretmenler odasında eğitimcilerle de buluşan Vali Aslan, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına vurgu yaptı. Eğitim üzerine yapılan sohbetlerde, öğretmenlerin fedakârlıklarının ve emeğinin ne denli değerli olduğu bir kez daha dile getirildi.Vali Aslan’ın ziyareti, öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Yeni dönemin, öğrenciler için bilgiyle aydınlanan bir yolculuk olması temennisiyle sona eren ziyaret, eğitime verilen önemin somut bir göstergesi oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.