İşletme Sahibi İle Müşteri Arasında Tartışma

Düzce’de işletme sahibi ile müşteri arasında yaşanan kavgada müşteri olay sonrası kaçmak istedi. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Yayın: 10 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2024 14:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
Google News

DMHA DÜZCE – olay Kültür Mahallesi’nde bulunan bir işletmede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre işletme sahibi ve müşteri arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın taraflarından olan müşteri polis ekiplerinin geldiğini görmesi sonucunda kaçmaya çalıştı. Millet Bahçesi içerisinde yakalanan şüpheli ekiplerce gözaltına alındı. Tartışmaya karışan taraflar ifadeleri  alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.