İYİ Parti Düzce İl Başkanı Demet Demir Boşver’den 18 Mart Mesajı
İYİ Parti Düzce İl Başkanı Demet Demir Boşver, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Gündem
Yayın: 18 Mart 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2026 12:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.

DMHA DÜZCE-Başkan Boşver mesajında, “18 Mart, Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna gösterdiği eşsiz cesaretin ve fedakârlığın simgesidir. Çanakkale’de düşmana geçit vermeyen kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Onların azmi, cesareti ve inancı, bizlere her zaman yol gösterici olacaktır” ifadelerini kullandı.
Boşver, mesajını, “Bugün bizlere düşen görev; ecdadımızın bize emanet ettiği vatanı korumak, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermemek ve onların hatırasını gelecek nesillere aktarmaktır. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” diyerek tamamladı.
Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir







