İYİ Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na Oktay Sevinç Atandı

İYİ Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Oktay Sevinç atandı. Parti teşkilatında gençlik yapılanması açısından yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülen bu atama, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 23.07.2025 11:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Partililer, Oktay Sevinç’e destek mesajlarıyla sosyal medya platformlarında yer alırken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan da yaptığı paylaşımla yeni başkana başarı dileklerini iletti. Aslan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İYİ Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza Sayın Oktay Sevinç atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim.”

İl Gençlik Kolları’nda yaşanan bu değişimin, teşkilatın gençlik enerjisini sahaya daha etkin yansıtması açısından önemli bir adım olduğu ifade ediliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.