dini sohbetler sohbet islami sohbet muzik indir cinsel sohbet omegle tv türk sohbet islami sohbet maltepe escort ataşehir escort kartal escort baskılı poşet sakarya escort yeni bahis siteleri maltepe escort pendik escort kadıköy escort escort ataşehir escort emlak seviye 5 anadolu yakası escort maltepe escort tıkanıklık açma fiyatları

Kağıt fatura tarih oluyor

Bilsoft Yazılım e-Dönüşüm Uzmanı Büşra Sevim Tok, e-faturanın gelecekte kağıt faturanın yerini tamamen alacağını söyledi.

Yayın: 05 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 05.07.2023 16:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Büşra Sevim Tok, e-Faturanın gelecekte kağıt faturanın yerini tamamen alabileceğine dikkat çekerek, "Dijital dönüşüm çağındayız ve artık birçok firma işlemlerinde elektronik sistem üzerinden ilerliyor. Bu sürece en çok dahil olan alanlardan biri de e-Fatura sistemleri oldu. e-Faturaya geçiş limitleri her yıl aşağı çekiliyor. e-Fatura, yakın bir gelecekte kağıt faturanın yerini alacak bir sistemdir. E-Faturanın tercih edilmesindeki en önemli sebeplerden birisi ise kağıt tüketimini en aza indirgeyerek, doğal kaynakların korunmasına katkı sağlamaktır. Ayrıca e-Fatura sistemleri dijital arşivleme yaparak yaşanabilecek iş yükünden işletmeleri kurtarır ve zamandan tasarruf sağlar" diyerek e-Faturanın sağladığı avantajların altını çizdi.

Güvenlik ve gizlilik çok önemli
Tok, e-Faturada güvenlik ve gizliliğin çok önemli olduğunu işaret ederek “KOBİ’lerin, uygun alt yapıya sahip entegratörleri tercih etmesi, bu entegratör firmaların e-Fatura sistemlerinin güvenlik konularının titizlikle ele alması ve Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen e-fatura yasal gerekliliklerine uyması gerekiyor. Bilsoft Yazılım olarak 2005 yılından bugüne 100 bini aşkın kullanıcımıza tüm yasal düzenlemelere uygun olarak bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşılmaması konusunda son derece hassas davranıyoruz. e-Dönüşüm sistemleri, ön muhasebe programları, e-Ticaret entegrasyoları gibi birçok alanda hizmet veriyoruz ve her zaman olduğu gibi e-Faturaya geçiş sürecinde de tüm KOBİ’lerin yanındayız” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.