Kalpleri Birleştiren Gün: 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği Akçakoca’da Gerçekleştirildi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Mehmet Sevil Özel Eğitim Uygulama Okulunun düzenlediği etkinlik, Esentepe Akçakoca Kahvecisi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 03.12.2025 13:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Etkinlikte, özel gereksinimli bireylerin hayatın her alanında yer alması ve eğitimlerine katkı sağlayan öğretmenler öne çıkarılırken, ailelerin de desteğiyle neşeli ve samimi bir gün yaşandı. Katılımcılar, çocukların enerjisi ve mutluluğuyla dolu anlar geçirdi.Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yaptığı açıklamada, “Engelsiz bir Akçakoca için dayanışmayı büyütmeye, her bireyin kendini değerli hissettiği bir şehir oluşturma gayretimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Etkinliği düzenleyen okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerimize tekrar teşekkür ederiz” dedi.Etkinlik, Akçakoca’da farkındalık oluşturmak ve özel gereksinimli bireylerin toplumla bütünleşmesini desteklemek açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.