Kar Yağışı Etkisini Artırdı, Düzce Belediyesi Sahaya İndi

Düzce Belediyesi, gece saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem Yayın: 13 Ocak 2026 - Salı - Güncelleme: 13.01.2026 12:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE-Ulaşımda aksama yaşanmaması ve sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi amacıyla kar timleri, şehir merkezi başta olmak üzere kentin birçok noktasında görev yapıyor.Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından önceden hazırlanan karla mücadele programı, yağışın başlamasıyla birlikte devreye alındı. Ekipler, yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla İstanbul Caddesi, Spor Sokak, Gaziantep Caddesi, Atatürk Bulvarı, Kuyumcuzade Bulvarı, Eski Bolu Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Gazhane Caddesi ve Saatçigil Caddesi başta olmak üzere şehir merkezindeki yaya yolları ile cami önlerinde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yürütüyor.Ayrıca yaya köprüleri ve üst geçitler gibi yoğun kullanılan alanlar da temizlenerek ulaşımın güvenli ve kesintisiz sürmesi sağlanıyor. Düzce Belediyesi, çalışmaların hava koşullarına bağlı olarak planlı şekilde devam edeceğini bildirirken, vatandaşlardan ekiplerin çalışmalarını kolaylaştırmak ve olası aksaklıkların önüne geçmek adına uygunsuz araç parkından kaçınmalarını istedi.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.